Femeile în Moldova

Muncesc de jumătate de an în Moldova, iar cel mai frumos lucru pe care l-am văzut sunt femeile, dar și cel mai prost gândit.
La noi oamenii o duc greu, iar cel mai tare suferă femeile pentru că ele, puternicul motor de consum, nu au din ce cheltui. Unele își trimit bărbații în străinătate pentru a face bani, altele îi terorizează în fiecare zi pe apropiații lor cu privire la situația financiară dificilă, iar altele se gândesc cum să facă singure. Ultima, împreună cu doamnele cărora nu le pasă de bani sunt o categorie infimă, care poate fi neglijată deoarece vreau să mă refer la femeile pe care ai vrea să le-o tragi, pentru că arată bine. Din păcate, dacă femeia a trecut de 30 de ani, dar nu mai vorbim de 40, chiar dacă au grijă de ele, tot se vede dacă nu face sport.
Astfel, ce mai este de observat că multe rămân singure cu copiii la o vârstă destul de fragedă. Bărbații ori le părăsesc, ori din îndepărtata lume le trimite bani pentru a se întreține și mânca.
Sunt și unele care reușesc să se despartă de bărbați, divorțând, dar rămânând fără copii. Acestea sunt cele mai egoiste. Omul prin natura sa este egoist, dar acest tip de femeie cred că este cel mai periculos. Păzea de cel care se îndrăgostește de ea, doar dragostea te orbește. Ele, trecând printr-un divorț, detestă bărbații, și se răzbună pe cei din jurul lor, mai ales pe cei libertini. Comportamentul lor denotă multă pudoare, mândrie față de sine. Greșeala pe care o poți face este să te întorci la ea, poate fi fatală.


One Comment on “Femeile în Moldova”

  1. Iustina spune:

    … si ai mai terminat si un master… si mai ai si cetatenia romana… FARA CUVINTE!!! Sarmana limba romana!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s