Politica neinteresanta

De сând m-am întors acasă parcă am primit imunitate la politică. Dacă înainte eram un patriot înflăcărat, acum am devenit mai pragmatic și nu mă interesează lungile emisiuni de la TV unde se tot vorbește despre politică. Sunt membru de partid, dar colegii mei de partid își aduc aminte că există politic doar când se apropie alegerile, când este necesar de adunat voturi.

Cred că am devenit pragmatic ca și toți cei din jurul meu. Chiar dacă avem multe de învățat, oamenii tot se vor uita la alegeri ca la un mod de a face bani. Doar la noi se poate de produs din orice, iar cel care face mulți bani este respectat, indiferent cum, bravo lui că poate.

Totuși, mă bucur că Lupu a ajuns președinte, este un om deștept, iar felul cum vorbește te captează. Când am prezentat disertația mea, tema fiind „Relațiile Externe ale UE cu RM”, președintele comisiei m-a întrebat cine va fi președinte în Moldova, iar eu i-am zis Lupu. Totuși, proful a zis ironic că de ce atunci nu a fost numit din prima. Vroiam să-i trimit un e-mail după ce Lupu a fost numit președinte, dar am zis că nu-și mai amintește de mine și oricum nu mai contează.

Sper că pragmatismul, cu toate neajunsurile sale pe termen lung, va avea efecte net pozitive pe termen mediu.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s